10 Mart 2014 Pazartesi

FLORMAR KAŞ FARI



Kaşlarımla ilgili sorunum olmamıştı aslında Duru doğana kadar.Ancak benim minik kızım kaşlarımla oynayarak uyumaya alıştığı için kaşlarım döküldü ve o kadar azaldı ki.Kaş kendini hızla yenilemezmiş küsermiş öyle derler.Sanırım bu bende de öyle oldu.Kuzenimin tavsiyesi ile flormarın bu kaş farını aldım ve aldığım günden beri ayıla bayıla kullandım.Sürümü kolay fırçası çok güzel fiyatı çok uygun.Ehh daha ne olsun.Ben bir makyaj bloggerı değilim ama bu da belki benimle aynı sorunu yaşayan annelere yol gösterir düşüncesi ile hazırlanmış bir yazı.Artık bu farı sürmeden dolaşamıyorum öyle bir alıştım ki sormayın.Sizin için öncesi ve sonrasını fotoğrafladım.




12 yorum:

  1. Bende de kaş sorunu var.Seyrek kaşlarım .Ben de flormar ın kaş kalemini kullanıyorum.Ben de çok memnunum.Ah bu kuzular sayesinde neler geliyor insanın başına.Allah sağlık versin yeter ki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bu güne kadar hep kaş kalemi kullanmıştım ama bu farı denedikten sonra kalemler bir kenara kalktı diyebilirim.ahhh ahhh aynen herşey onlar için:))

      Sil
  2. eski hali de çok kötü değil ama farlı hali de çok güzel, aklımda olsun bu ürün :) kaş önemli ben seviyorum dolgun duran kaşları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında çok kötü canım ama belli olmamış ışıktan içleri boş hep.insana çok fark katıyor kaşlar bunu anladım artık

      Sil
  3. gerçekten çok başarı bir far olduğu fotolardan belli. Güle güle kullan canım. öpüyorum çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bebişim aynen öyle oldu benim kaşları biliyorsun berbat halde çok şükür şimdilik bu şekilde idare ediyorum:))

      Sil
  4. super olmus canım , kaslar dokulsun dokulmesın boyle aralar dolunca sahane oluyor..ayy ayrıca kaslarını tutmasına guldum kıyamam yaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  5. Cok doğal görünüyor. Kızının kasla oynayip uyması ise ayrıca çok ilginç mis. Bu çocuklarin ne yapacağı belli olmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh ahh sorma o kadar dolgun kaşlarım vardıki söküldü gitti neyseki artık eskisi gibi yapmıyor çok şükür.bu farda hayatımı kurtarıyor tabiki sevgiler

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Fırça Fardan mi çıkıyor

    YanıtlaSil